Merhum Özgecan Aslan ‘ın Katillerine Dayak Cennetten Çıkmadır

Merhum Özgecan Aslan’ın tecavüze uğraması, sonra da vahşice öldürülüşüyle ilgili öncelikle bir kadın olarak, sonra da bir insan, avukat olarak  duyduğum üzüntü ve öfkeyi, çaresizliği köşemden haykırarak yazıyorum. Zira, bugün Tarsus Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Birimiyle de görüştüm ve Özgecan Aslan’ın ailesine gönüllü avukatlık desteği vermek istediğimi söyledim; bu benim bir görevimdir; tıpkı ceza alanında uzman diğer avukatların yapması gerektiği gibi.

Tek suçu, bir Allahsızın minibüsüne binmek  bir de kadın olması Özgecan’ın.  Bir abazanın aynı zamanda insan bile denemeyecek kadar gereksiz bir varlığın sapıklığına kurban gitti. Katili ve ona yardım eden diğer 2 caniyi kınıyoruz tüm Türkiye olarak ancak, onlar bundan da anlamaz ki. Onları diri diri yakmak belki de gömmek gerekir… Bazı suçlar vardır, Ceza Kanununu aşan bu da öyle bir suçtur işte… Cezası ayrı verilmesi gereken. Bu hadım olabilir, işkence olabilir; belki ceza sistemi Ortaçağdaki gibi “kısasa kısas” mantığıyla işleyebilirse, o zaman bu caniler biraz cayabilirler belki….

Tüm Türkiye’yi yasa boğdular, masum bir ailenin canına okudular, kızlarını aldılar, hem de hiç bir günahı olmayan gencecik bir kızı….Acımız büyüktür, hepimizin kızı, kardeşi, eşi, dostu var; bu durum hepimizin başına gelebilirdi. Bu olaya sahip çıkalım, yarın bir gün unutulmasın.  Daha nice Münevver Karabulut cinayetleri, Özgecan Aslan Cinayetleri görmeyelim; bu sapıkları tamamen yok edici yasalar çıkartalım; öyle yasalar olsun ki bu sapık, caniler Caysınlar hiç bir suç işleyemeyecek kadar etkisiz olsun bu mikroplar…

ozgecan_4484

BU VAHŞETE BİR SON VERİLMELİ … KADINA KARŞI ŞİDDET VE VAHŞİCE İŞLENEN BİR CİNAYET, KURBAN 20 YAŞINDA MELEKLER KADAR MASUM BİR GENÇ KIZ SUÇU SADECE MİNİBÜSE BİNMEK.  BİR BAKIN BAKALIM CEZA KANUNUNDA BUNUN CEZASI NEDİR ? AĞIRLAŞTIRIMIŞ CİNAYET YA DA VAHŞİCE ÖLDÜRMENİN KARŞILIĞINDAKİ CEZA KAFİ MİDİR ACABA ? ÖZGECAN’IN ANNE VE BABASINI BİR NEBZE RAHATLATABİLECEK ÖLÇÜDE MİDİR?

Allahtan ailesine başsağlığ, Özgecan’a da rahmet diliyorum; yeri cennetlik olsun; ruhu şad olsun.  Özgecan’ın katilini ve katiline yardım eden diğer 2 kişi (şimdilik bildiğimiz 2 kişi)  savunmak isteyen hiç bir avukat olmayacaktır eminim olmasın da zaten. Her ne kadar Anayasal bir hak da olsa; Caniler, savunulamaz savunulmamalıdır; en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

TCK’da cezaları en ağırlaştırıcı hapis cezası olsa bile bu bile yetmez yetmez. Hadım getirin, işkence getirin, idam getirin şu yasaya da, TCK ‘da CEZALAR BİRAZ CAYDIRICI OLSUN !!!! CAYDIRICI !!! DAHA FAZLA KURBANLAR GİTMESİN !!! AİLELER KIZLARINI BİR HİÇ UĞRUNA, CANİLERİN CİNSEL SAPIKLIKLARI YÜZÜNDEN, VAHŞET SONUCU TOPRAĞA GÖMMEK ZORUNDA KALMASINLAR…

Allah, hepimizi Allahsızlardan korusun. Okuyucu kitlelerimiz geniş, toplumun farklı kesimlerine kadar ulaşabiliyoruz dolayısıyla tüm toplumu elimizden geldiğince biliçlendirmektir bizlere düşen. Yasa koyucuların farkındalıkları yüksek olsunlar, CEZA KANUNUNDA DÜZENLENEN BU VE BUNUN GİBİ DİĞER VAHŞİCE İŞLENEN SUÇLARIN CEZALARININ AZ OLDUĞUNU BİLSİNLER, FARKETSİNLER ARTIK !!!

Bu ülkede kadın olara yaşamaya korkar olduk artık….

Daha fazla Münevver Karabulutlar, Özgecan Aslan’ları toprağa gömmeyelim; kadın olmanın bedelini ödemeyelim. Özgecan Aslan ve daha nice basına yansımayan fazla bilinmeyen ve konuşulmayan cinayete kurban giden  masum bedenlerin ruhu şad olsun, Allah’tan rahmet ailelerine de sabırlar dilerim.

Saygılarımla

Avukat Arabulucu Gizem Tan

www.dgtanhukuk.com

twitter@avukatgizemtan

gizem.tan@dgtanhukuk.com

Sosyal Medyada Paylaş